وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریت درونمایه برای تاسیس تارنما می باشد که به چهره رایگان عرضه می گردد. این سیستم به شما امکان پیاده سازی هر نوع سایتی از ساده لغایت پیشرفته را می دهد و حتی چنانچه کد نویس PHP هستید امکان اضافه کردن به قابلیت های وردپرس وجود دارد. محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا وردپرس، جوملا و دروپال می باشند که طراحی وبسایت با وردپرس از سایر سیستم ها محبوب تراست و آن به علت امکانات اولیه و جانبی بسیاری است که در این سیستم مدیریت محتوا وجود دارد. وانگهی این سیستم مدیریت محتوا حائز قالب های از قبل ساخته شده بسیار بیشتری به نسبت جوملا و دروپال می باشد که همین جستار محبوبیت آن را بیشتر ساخته است.
برای اخذ فایل سورس وردپرس بس است به سایت http://wordpress.org مراجعه نموده و به صفحه http://wordpress.org/download مراجعه نموده و و پسینیان نسخه وردپرس را دانلود نمایید. فایل باره عقیده را دانلود نموده و محتوای تو فایل را بر روی سرور خود بارگذاری نمایید. پس از بارگذاری وردپرس بر روی سرور کافی است آدرس سایت مورد نظر را در مرورگر دیدن نمایید الی مراحل نصب آغاز گردد. دقت نمایید قیل از نصب دیتابیس mysql را برای سایت وردپرس خویش برپایی نموده زیرا در سررسید نصب اطلاعات دیتابیس دربرگیرنده سرور دیتابیس که معمولا localhost می باشد، نام دیتابیس، اسم کاربری و رمز دیتابیس باره دربایستن می باشد.
پس از تکمیل مراحل نصب وردپرس بر روی سایت شما نصب شده و لازم است وردپرس را فارسی سازی نمایید. به صفحه http://codex.wordpress.org/WordPress_in_Your_Language مراجعه نموده و دراین صفحه به بخش persian مراجعه نموده و فایل زبان را دانلود نمایید.
پس از نصب زبان لازم است قالب وردپرس دانلود نمایید. برای دانلود قالب وردپرس کافی است به سایت http://wordpress.org/themes مراجعه نموده و قالب مرد عقیده خویش را دانلود نمایید. در صورتی که به دنبال قالب های راست به چپ وردپرس هستید به صفحه https://wordpress.org/themes/tags/rtl-language-support مراجعه نمایید. برای نصب قالب وردپرس کافی است به کنترل پانل مدیریت خویش مراجعه نموده و در دسته قالب ها، قالب مورد نظر خویش را نصب نمایید.
کمک آموزشی وردپرس در گویه قالب ها: http://codex.wordpress.org/Using_Themes
پس از نصب قالب می توانید اقدام به برپایی مطالب سایت نمایید و منوهای خود را برپایی نمایید. پس از نصب می توانید وردپرس خویش را بدست htaccess امن سازی نمایید.
* دقت نمایید وردپرس خود را پیوسته به روز رسانی نمایید.
در صورتی که نیاز به امکان خاصی در وردپرس دارید که در امکانات پایه موجود نیست می توانید به آدرس https://wordpress.org/plugins مراجعه نموده و پلاگین مورد عقیده را دانلود نموده و در وردپرس خود نصب نمایید. البته جستجو و نصب قالب و پلاگین را می توانید از تقسیم مدیریت سیستم مدیریت محتوای وردپرس نیز انجام دهید. وردپرس را می توانید به چهره رایگان نصب و راه اندازی نمایید ولی برای آنکه در آینده دچار دشوار نشوید حتما با کارآزموده طراحی وب مشاوره نمایید. می توانید نصب و پشتیبانی سایت وردپرسی خویش را به دارکوب بسپارید که از سنه 1381 الی کنون در حال طراحی و پیاده سازی سایت های وردپرس، جوملا و دروپال می باشد.